• وبلاگ : برگ هاي عَشَقه
  • يادداشت : پيام بي پيام
  • نظرات : 0 خصوصي ، 4 عمومي
  • تسبیح دیجیتال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + آزاد انديش 
    سلام
    براي جواب هاي شما، پاسخ علمي بسيار است اما وقت بنده بيش از اين ارزش دارد و فقط خدا مي داند که در راستاي واجب ديني تلاش به امر به معروف داشتم ولا غير. فقط به همين چند بيت از سعدي شيراز بسنده مي کنم تا ساعتي تفکر کنيد لطفا لطفا لطفا...!!!

    من آنچه شرط بلاغست با تو مي‌گويم

    تو خواه از سخنم پند گير و خواه ملال

    به چشم و گوش و دهان آدمي نباشد شخص

    که هست صورت ديوار را همين تمثال

    نصيحت همه عالم چو باد در قفس است

    به گوش مردم نادان چو آب در غربال

    دل اي حکيم درين معبر هلاک مبند

    که اعتماد نکردند بر جهان عقال

    نه آفتاب وجود ضعيف انسان را

    که آفتاب فلک را ضرورتست زوال

    برفت عمر و نرفتيم راه شرط و ادب

    به راستي که به بازي برفت چندين سال

    يا علي حيدر مدد
    والسلام


    پاسخ

    سلام، و البته از همون اول چيزي جز ادعا نبود، متاسفانه من که نقد علمي نديدم، در نيت خير شما مساله اي نيست انشاءالله، ممنون که حداقل ديگه وقت خودتون و من رو بيشتر از اين نمي گيريد.شعر هم قشنگ بود، و البته کلمة حق يراد به الباطل. موفق باشيد به رضاي الهي
    + آزادانديش 
    (...ادامه از نظر قبلي)
    ثانياَ؛ما در مقام خدايي(نعوذ بالله) نيستيم که توبه انساني را بسنجيم و بگوييم که خداوند متعال آن را مي پذيرد يا اين را نمي پذيرد!!! اگر چنين ادعايي داريد که...!!!؟؟؟ (ادامه دارد...)
    ثالثاَ؛ در رابطه با روح قيام آقا اباعبدالله(ع) بايد بگويم که آيا اين را نخوانده ايد يا نشنيده ايد که آقا سيدالشهداء(ع) قبل از رفتن به ميدان، پس از آنکه تا عصر عاشورا آن جنايت ها را يزيديان انجام داده بودند، چه خطبه اي را خطاب به آنان فرمودند!؟ قسمتي از مقتل شوشتري و سيدبن طاووس:
    سرانجام‌ امام‌ حسين‌ (ع) پس‌ از آنكه‌ اهل‌ بيت‌ را امر به‌ صبر و بردباري‌ كرد، خودبه‌ ميدان‌ جنگ‌ شتافت‌ و طي‌ خطبه‌ هايي‌ ضمن‌ دعوت‌ لشكر عمر به‌ تفكر و تدبر، برفضائل‌ خود و اهل‌ بيت‌ و مقام‌ خود و برادرش‌ حسن‌ (ع) در نزد پيامبر را برشمرد. سپس‌فرمود: «اي‌ گروه‌ دغا در ريختن‌ خون‌ پسر پيامبر شتاب‌ مكنيد؛ هنوز راه بازگشت و توبه برايتان باز است، اما اگر چنان کنيد به‌ زيان‌ شما تمام‌خواهد شد، اي‌ ناكس‌ مردم‌ زشت‌ خو! سوگند به‌ خداي‌ بزرگ‌ كه‌ آن‌ زنازاده‌ ما را بر آن‌داشت‌ كه‌ بين‌ لباس‌ ذلت‌ و شهادت‌ يكي‌ را انتخاب‌ كنيم‌. اي‌ مردم‌! ما هرگز دستخوش‌ذلت‌ نمي‌ شويم‌....»
    اميدوارم که اندکي تفکر کنيد سپس نتيجه گيري نماييد.
    يا علي حيدر مدد
    والسلام
    پاسخ

    جواب ثانيا شما: کسي نمي خواد بگه توبه قبول شده يا نه! در مورد سران خائن فتنه سالبه به انتفاع موضوعه چون اونها اصلا اظهار پشيماني نکردند چه برسه بخواد که صدق در توبه شون رو روشن کنن. اما جواب ثالثا: کاملا بي ربط بود، امام حسين عليه السلام دعوت به توبه کردند و هرکس که توبه مي کرد توبه اونها رو قبول مي کرد ، ولي اين افراد اصلا توبه اي نکردند تازه شما که از اوليات احکام اطلاع نداريد اظهار نظر نفرماييد يکي از شرايط توبه جبران اشتباهات در حد امکانه ، طبيعتا توبه گناهان اجتماعي جبران اجتماعي ميخواد، مثلا حق الناس ها بايد جبران بشه، زمينه سازي براي فشار دشمنان خارجي کشور و همراهي با اونها جبران بشه و ... بسم الله هروقت اينها اين مراحل رو طي کردند ما مامور به ظاهريم و بازگشت اونها به آغوش جامعه رو مي پذيريم و پذيرفتن توبه آنها بماند با خدا که قبول ميکنه يا نه،البته همه اين حرف ها وقتي است که بر رفتارهاي خائنانه اونها حد محارب و خروج بر ولي فقيه بار نشه، که اگه بشه ديگه کار به اين جاها نمي رسه، در پايان لطفا اگه مقاله رو خوب نخونديد و يا خونديد و ديديد که متوجه مطالب اون نميشيد، ديگه بحث رو ادامه نديد چون من خيلي حوصله بحث هاي موردي سياسي رو ندارم، سعي کنيد رو همون مقاله علمي تمرکز کنيد. اگه اشکالي هست در سنخ همون بحث باشه.
    + آزادانديش 
    باسلام
    اولاَ؛ آقاي وحيدي نژاد، شما چه اصراري داريد که اعتدال را ميان "حق و باطل حرکت کردن" ببينيد و ابداَ به غير آن فکر نمي کنيد!!!
    براي روشن شدن ذهن شما اجباراَ توضيحي در حد اين مجال مي دهم:
    1- بحث بنده فقط در جبهه "حق" است و "باطل" را به رسميت نمي شناسم چون "باطل" کاملاَ ترد شده و رد شده است و در اسلام طبق کتاب و سنت و احاديث اهل بيت(ع) و معصومين "حق و باطل" تعريف خود را دارند.
    2-مردم به سه دسته تقسيم مي شوند، "تندرو يا افراط کنندگان"، "کند رو يا تفريط کنندگان" و "ميانه رو يا معتدلين"، که بهترين راه، راه اعتدال است.
    احاديث معصومين(ع) در باب اين موضوع؛
    الف:رسول الله (ص) : بر شما باد ميانه روي و رعايت اعتدال.زيرا قوم و مردمي که ميانه روي را پيشه خويش ساختند هيچگاه دچار تفرقه و جدايي نگرديدند.(فردوس الاخبار،ج1،ص387)
    ب:رسول الله (ص) : بهترين امور،حد وسط و ميانه و حالت اعتدال آنها است و بايد دوست داشتني ترين امور در نزد تو ،حد وسط و معتدل آنها در حق باشد.(مستدرک الوسائل،ج8،ص255)
    ج:رسول الله (ص) : اي فرزند آدم ،کار نيک انجام ده و بدي را کنار بگذار،که اگر چنين کني سالک و رونده ي معتدل و ميانه رو هستي[و در نتيجه ،به مقصد مي رسي].(نهج البلاغه،خطبه 176)
    ه:رسول الله(ص): کسي که در زندگي ميانه روي را رعايت نمايد خداوند او را روزي مي دهد و کسي که پا را از حد اعتدال بيرون گذارد و زياده روي کند،خداوند او را محروم مي سازد.(وسائل الشيعه،ج15،ص259)
    و:اميرالمومنين علي(ع) : ما تکيه گاه ميانه و معتدليم که تفريط کاران و عقب ماندگان به آن مي پيوندند و افراط کاران و پيش تاختگان به آن باز مي گردند.(نهج البلاغه،حکمت 109)
    ز:امير المومنين علي (ع) : هر کس راه ميانه را واگذارد به بيراهه و انحراف مي افتد.(نهج البلاغه،نامه 31)
    ح:امير المومنين علي (ع) : کسي که حد ميانه را رعايت کند هرگز به هلاکت نمي افتد.(بحارالانوار،ج77،ص214) و ...
    البته احاديث در باب اعتدال بسيار است که از اين مجال خارج است و اميدوارم همين مقدار براي شما کافي باشد که اعتدال را حرکت ميان حق و باطل و همچنين انحراف از حق و زشت تلقي نکنيد. (ادامه دارد...)
    پاسخ

    سلام، آقاي آزادانديش ممنون که پيگير مطلب هستيد، ولي انصافا سعي کنيد تعصب رو کنار بذاريد و واقعا آزادانديشانه برخورد کنيد، چند بار به شما گفتم مطلب رو با دقت بخونيد، چون به نظرمياد که اصلا متوجه مطلب نشده ايد،و من رو هي مجبور مي کنيد که تکرار مکررات بکنم، که اصلا از اين کار خوشم نمياد، اين بار رو هم جواب ميدم ولي انشاالله آخرين بار باشه که تکرار مي کنم،من نگفتم اعتدال معني منفي داره ، من گفتم به خودي خود ارزشي نداره و بايد ملاک و افراط و تفريط از اون ملاک روشن بشه و ثابت بشه که اون ملاک واقعا حقه ، صرف بين دوچيز بودن دليل بر حق بودن اون چيز نميشه،تفصيل بيشتر در خود مقاله موجوده، لطفا لطفا لطفا... مطالعه بفرماييد و دقت کنيد، خوبه که آدم اشکال ميگيره با دقت و بجا بگيره و نه اينکه چيزي رو حق بدونه و هرطور شده از اون دفاع کنه، و اين که چرا ميگم ميان حق و باطل به خاطر اينه که رفتار و گفتار دولته که اعتدال به معناي غلطش رو روشن کرده، و اما آوردن اين روايات براي اثبات نظرتون باز نشان ديگري بر اينه که نگاه شما به اعتدال بسيار سطحيه، چون در همه اين روايات ملاکي وجود داره و عدول از اون ملاک يا ميشه افراط يا تفريط و به چندتا از اين روايات رجوع کردم ديدم که اين هايي که شما آوردي بخشي از روايته تازه اگر اين طور هم نبود باقي کلام اهل بيت اين اعتدال رو کاملا روشن ميکنه
    + آزادانديش 
    سلام
    ايام سوگواري اباعبدالله الحسين(ع) تسليت
    مطلبتان را خواندم، خوب بود! اما آن جوانک نادان بر اساس شرايط اين دوران آن جمله را گفت!!! وگرنه در اين زمان که همه خود را نائب امام زمان مظلوممان مي دانند و بر مردم احساس ولايت مي کنند و حکم صادر مي کنند و دل حجت خدا را خون مي کنند، بايد گفت: چه خوب مي شود که دستان مان به سياست بازي اين دنيا پرستان به ظاهر ديندار که تفسير به رأي آيات قرآن کريم و روايات اهل بيت(ع) و متامع دنيايي و حکومتي خود را بر حقيقت اسلام و شيعه ترجيح مي دهند آلوده نشود و خود را قاطي سياست بازي اين به ظاهر دينداران تند رو نکنيم. اعتدال راه حق اسلام است و ما به آن عمل خواهيم کرد انشاالله.
    يا علي حيدر مدد
    والسلام
    پاسخ

    سلام همچنين بر شما هم تسليت ،اما اي کاش فقط تسليت نبود و کمي از روح قيام عاشورا رو هم لمس ميکرديم،تا فتنه گراني را که بر ولي زمانشان خروج کردند و با دروغي جامعه اي را به هرج و مرج کشاندند و از کارشان پشيمان نيستند به اسم اعتدال حر نناميم،حري که توبه کرد و توبه اش را با نثار خونش امضا کرد. چقدر زشت است ميان حق و باطل حرکت کردن،چقدر زشت است اين اعتدال که انحراف از حق است. موفق باشيد به رضاي الهي